Departament de Música de l'IES Clara Campoamor d'Alaquàs
@musicaiescc

Musiquem: Brass, Brass, Brass

El Departament de Música ha programat per al present curs 2015/16 una sèrie d'activitats dintre del programa d’innovació en els centres d’Educació Secundària per a la lluita contra el fracàs escolar mitjançant la música, MUSIQUEM (RESOLUCIÓ del 3 de juliol 2015, DOCV 21.07.2015).
Una de les activitats subvencionades per aquest projecte és l'assistència d'alumnat de 1r d'ESO, acompanyats per la professora Maite Ferrer i el professor Jose A. Martínez, al concert didàctic Brass, Brass, Brass a càrrec del quintet de metalls Spanish Brass, al Teatre El Micalet de València.
Al concert, l'Spanish Brass ha interpretat obres d'un extens repertori que va des de composicions de J.S. Bach  fins a altres actuals com Ramón Cardo, passant per Mozart, Strauss, Falla, Stravinski o Nino Rota.
Al concert hem tingut ocasió de veure i escoltar de ben prop cadascun dels instruments que formen el quintet de metalls (2 trompetes, trompa, trombó i tuba) i fer-ho de la mà d’un grup de músics valencians considerats un dels millors quintets de metalls de l’àmbit internacional.
Aquest concert, que ha agradat molt a l’alumnat, ens serà molt útil per reforçar l’apartat d’organologia que inclou el currículum de l’assignatura de Música a 1r d’ESO.
Després del concert hem esmorzat al parc dels voltants de la Biblioteca Pública de València, on l’alumnat ha tingut temps de practicar una de les seues aficions preferides: la fotografia (més bé l’autofoto).
Podeu veure el vídeo promocional del concert ací:

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Amb la tecnologia de Blogger.